de bloggende Marie-Rose Morel?

by Karolien Taverniers on augustus 25, 2012

Op de nieuwssite van De Standaard stoot ik net op de namenlijst van bloggende journalisten én politici.
Ik vond het alleen vreemd dat Marie-Rose Morels naam ertussen staat.
Als je erop klikt, kom je uit op http://www.marie-rosemorel.be/ en … er staat : “This domain name (marie-rosemorel.be) is for sale. If you are interested in buying the domain name you can email us. ” Toch op z’n minst een kleine onoplettendheid van de redactie.
Toen ik in 2010 in de Colruyt plots de foto van de breed glimlachende (maar in 2009 aan een vleesetende bacterie overleden) celebrity-kapper ‘Glenn van de Cliënt‘ op een doos met een haardroger zag staan, bekroop me ook zo’n vreemd gevoel.

One comment

De linklijst in de blog zijbalk van DSO kunnen inderdaad een update gebruiken. Een dik percentage van de links waarop je kan klikken zijn ofwel gestopt ofwel al jaren inactief (lees: ook gestopt, maar nog niet gewist).

by Stijn on August 26, 2012 at 5:45 pm. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.