Verhuisd

by Karolien Taverniers on januari 4, 2012

Na wat losse opdrachten werk ik nu aan een nieuw tv-programma. We zijn verhuisd naar een pas gerenoveerde eerste verdieping met zicht op de Vrt-toren en het grasveld ernaast. Het is exact een verdieping lager dan de vroegere Rode Loper redactie en het maffe is dat er een rode loper verwerkt is in het vasttapijt.

 

2 comments

December-januari waren blijkbaar drukke verhuismaanden. ‘t Is een zware onderneming om dat alles in orde te krijgen. Wat heeft je doen beslissen om naar daar te verhuizen? Dat kan niet enkel de kortere reistijd zijn. šŸ™‚

by Stijn on January 4, 2012 at 11:54 pm. Reply #

Verhuisd is een groot woord, Stijn. Ik ben van de ene kant van het gebouw naar de andere opgeschoven.

by Karolien Taverniers on March 29, 2012 at 10:12 am. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.