I am the media

by Karolien Taverniers on juli 31, 2010

Net de reportage “I am the media” van Benjamin Rassat bekeken via De Redactie. Over bloggen, narcisme, jezelf blootgeven op het internet of net niet etc.

“Vroeger keken de mensen ‘s morgens in de spiegel, nu googelen ze zichzelf ” poneert Rassat. Daardoor mezelf in lange tijd toch nog eens gegoogeld en tot mijn verrassing dit artikel bij indymedia ontdekt . Wat mij eraan verraste, is dat één van mijn blog-entries over de Nederlandse journalist Joris Luyendijk erin verwerkt is als nieuws.  Tja, dat geeft mij dan weer zin om te gaan schrijven en dat had ik ook al een hele tijd niet meer gedaan.

Egosurfen klinkt misschien wat vies, maar jezelf af en toe eens googelen kan nuttig zijn.

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.