niet zo’n smoothe Smoothie

by Karolien Taverniers on december 22, 2009

Dit weekend geweldig genoten van Avatar in de Kinepolis. In de pauze was ik met Nora op zoek naar een gezonde snack en mijn oog viel op de Smoothies aan 2,90 euro. 

Aan de kassa moesten we 7,20 euro betalen of 3,60 euro per stuk. Ik leg uit dat ze maar 2,90 geprijsd waren op de affiche. Na een hoop gedoe én een onvriendelijke manager heb ik 1,40 euro teruggekregen. Wat bleek? Ze hadden hun prijzen net verhoogd – zo maar eventjes met 30% – en ze waren net die ene affiche naast de Smoothies vergeten aan te passen. 

In ‘t vervolg neem ik mijn Smoothie mee van thuis. 

3 comments

Eten of drinken meenemen van thuis mag doorgaans niet bij Kinepolis. Gelukkig mogen ze u ook niet fouilleren of uw tas controleren. Ik heb tegenwoordig altijd mijn eigen drinken bij, en een grote zak spekken van bij de Hema, want bij Kinepolis verdienen ze al meer dan genoeg met hun onbetaalbare ticketprijzen.

by Stijn on December 22, 2009 at 2:21 pm. Reply #

Stumbled on to here somehow. My dutch is not so good but I agree with Stijn! I also take snacks with me when I go to the theater. Over here I don’t think they even care anymore if I do that. Except popcorn of course, theater popcorn is always the best somehow.

by Ethan on December 24, 2009 at 1:14 am. Reply #

Stijn, Ik zag eens 2 vrouwen die een flesje wijn ontkurkten in de zaal en inschonken in 2 bekers – ik vond dat superleuk, maar heb het toch nog niet gedaan…

Ethan, Congratulations for your translation of my Dutch. I have written in English before but it doesn’t feel all that natural. I might give it another go – cause I like writing in English.

Your are so right about the popcorn – if you try to do that at home you only get a black caramalized pan.

by karolien on December 24, 2009 at 4:48 pm. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.