ik drink water van de kraan

by Karolien Taverniers on december 11, 2009

en je moet zot zijn om dat niet te doen…

The facts about bottled water :

Presented by Online Education
The Facts About Bottled Water

4 comments

Ik drink water van de kraan, maar dat moet dan wel eerst even door mijn filter passeren. Het gewone kraantjeswater bij ons heeft toch maar een vies geurtje.

by Stijn on December 15, 2009 at 12:25 pm. Reply #

Stijn, ik las ergens dat die filter zelf ook kleine koolstofdeeltjes (van de filter zelf) aan je water kan toevoegen. Wij waren een tijdje Britta filter fanaten en zijn ermee gestopt, maar als jij er blij mee bent – good for you.

by Karolien Taverniers on December 22, 2009 at 1:31 pm. Reply #

Mijn hervullingen zijn volgende maand op. Ik zal eens wat dieper graven naar meer info over die koolstofdeeltjes. De alternatieven zijn: kraantjeswater (wat hier niet drinkbaar is te noemen) of flessenwater (wat niet erg ‘groen’ is). Wat is jullie oplossing?

by Stijn on December 24, 2009 at 4:31 pm. Reply #

Wij wonen in Brussel (associeer je tegenwoordig niet helemaal meer met zuiver en puurt water) en hier is het kraantjeswater echt lekker. Als je zo’n wijn- of waterkaraf (zonder dop) vult en koel zet dan smaakt het extra lekker

by karolien on December 24, 2009 at 4:50 pm. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.