interview met een kookgod

by Karolien Taverniers on november 10, 2009

Straks naar antwerpen voor een heel chique dinnerparty met oa. sergio herman aan het fornuis. Ik ben benieuwd naar de babbel en ook of ik iets zal kunnen proeven van de 20/20 chef, want ik hoor dat hij wat oververmoeid is. Verbaast me niks als je ziet hoeveel hooi hij op zijn vork neemt met Oud Sluis en De Beste Hobbykok van Vlaanderen en mevrouw Ellemieke en drie kinderen. Anderzijds lijken Jamie Oliver en Heston Blumenthal daar niet zoveel last van te hebben…

2 comments

Toen ik de titel last dacht ik eerst dat het om sospiet zou gaan. (:

by Stijn on December 2, 2009 at 10:30 pm. Reply #

neen die was bezig met zijn cameo in de nieuwe verschrikkelijke kabouter plop film – zogenaamd als knipoog naar de volwassenen – man, wat was me dat een trage, lege en slappe bedoening waarin kleine kinderen en hun ouders voor debielen genomen worden – ze hebben daar dringend oa scenaristen nodig

by Karolien Taverniers on December 22, 2009 at 1:45 pm. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.