Regi’s remix van Nicole en Hugo

by Karolien Taverniers on maart 13, 2009

Ik vond Regi’s remix van Nicole en Hugo’s succesnummer Goeiemorgen Morgen maar niks, maar wat een ambiance daar in Regi’s studio in Zolder. Toen wij er met de ploeg aankwamen om 15u, waren de stemmen al ingeblikt. Ze hadden maar 2 keer moeten zingen. Dus speciaal voor ons hebben Regi en Nicole en Hugo alles nog even opnieuw gedaan. That’s Tv folks šŸ™‚ here is the result
En daarna kregen we allemaal nog taart en koffie van de beeldschone Elke Vanelderen, mevrouw Regi.

Ik blijf er versteld van staan hoe hard Nicole en Hugo met elkaar vergroeid zijn. Schoon om te zien. Ik kan me niet voorstellen dat die 2 ooit ruzie maken.

2 comments

Doet me hard terugdenken aan de dance-nummers waar Eddy Wally enkele jaren geleden mee uitpakte. Grappig, maar met een erg beperkte houdbaarheidsdatum.

by Stijn on March 13, 2009 at 11:38 pm. Reply #

klopt! ik ben de montage dan ook begonnen met ‘t origineel en daar zit nog altijd veel sfeer in – ook als ze ‘t over hun oude “partituur” hebben ben ik terug even overgegaan ‘naar de tijd van toen’ in de muziek

by karolien on March 18, 2009 at 9:35 pm. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.