Mental Finland in de KVS

by Karolien Taverniers on februari 22, 2009

Wat een bende freaks die Finnen zaterdagavond op het podium van de KVS!

Mental Finland is een gitzwarte komedie van de regisseur Kristian Smeds die zijn Finse acteurs een uitputtende strijd laat leveren tegen een groep Brusselse dansers die de EU vertegenwoordigt : “Alles wat ik over Brussel wist, was dat het in Finland de meest gehate stad van Europa is – zoals waarschijnlijk in nog vele andere kleinere landen van de EU, waar men al gemakkelijker het gevoel heeft dat Brussel vooral de wil van de grote lidstaten oplegt. Met de Belgen of met Brussel zelf heeft dat niets te maken, het is nu eenmaal een stad die gedemoniseerd wordt.” (quote uit interview met Brussel Nieuws.be)Mijn ogen de kost gegeven aan dans, rock en de live projecties maar toch niet helemaal voldaan gegaan na 2u30 spektakel. Het indrukwekkendste was voor mij uiteindelijk toch de hele schone zaal van de KVS.

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.