Viva Luis Mariano!

by Karolien Taverniers on februari 22, 2008

castle of groot-bijgaarden

Si! Si! Ik heb Luis Mariano gezien, vandaag in het kasteel van Groot-Bijgaarden! Niet de echte, want die stierf in 1970 aan een hersenbloeding in Parijs (én – pikant detail – liet zijn fortuin na aan de zoon van zijn chauffeur) dus hij kon ‘t niet zijn.

Mexico!

‘t Was de Franse tenor Mathieu Abelli die van kleinsaf al zot is van Mariano’s grootste hit ‘Mexico! Hij kroop 4 maanden elke avond in de huid van Luis Mariano voor een uitverkocht Théatre du Chatelet in Parijs. Nu is België aan de beurt. Het klonk veelbelovend, eerlijk waar. Morgen op Tv.

3 comments

Eerst in le Théâtre du Châtelet verleden zomer, opnieuw in Antwerpen op 24 februari, wat een dromerige stem heeft Mathieu Abelli!!! Eindelijk een jonge tenor, en tof daarbij ;-)) Nieuwigheid en frisheid. Echt niet te verwaarlozen… Ik wens Mathieu veel succes. We horen nog wel spreken van Mathieu ABELLI. Hij bracht ons tot de zevende hemel…
In Brussel, Koninklijk Circus, 15 maart, 15u.

by Ottevaere on March 7, 2008 at 3:43 pm. Reply #

Een nieuwe stem, een ontdekking, echt de moeite waard.

by Ottevaere on March 7, 2008 at 3:47 pm. Reply #

Hi there, I found your site by way of Google while searching for a comparable matter, your web site got here up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks. aedkaddaedee

by Johna128 on May 24, 2014 at 5:26 pm. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.