Natalia en En Vogue

by Karolien Taverniers on januari 7, 2008

Donderdag de eerste repetitie van Natalia met En Vogue gefilmd. Natalia kwam na En Vogue aan en wilde eerst liever niet dat we de ontmoeting filmden. Maar dat was nu eenmaal de reden van onze aanwezigheid, Natalia…

Haar manager, Bob Savenberg – ooit nog bij Clouseau, tot de broertjes beseften dat hij compleet overbodig was ­čśë – wilde dan weer niet dat we een klanklijntje van de PA kregen. “Liever ├ęcht slechte klank, dan een slechte mix” was zijn uitleg. Dan maar een draadloze micro aan een box gelegd. Danku Bob, maar dat was echt niet evident om te monteren.

De madammen van En Vogue waren wel sympathiek. Geen capsones. Mista Lova Lova Shaggy kwam in de late namiddag ook nog binnenvallen met een heel gevolg en verplichte zonnebril. Staat stoer, maar voor de groepsfoto wilde hij er softer uitzien.

En dan Ricky Lawson. Topdrummer. Hij speelde voor oa. Steely Dan en Michael Jackson en drumt nu voor Natalia in het Sportpaleis. ‘t Kan verkeren. In 2003 hoorde Ricky Natalia zingen op de Night of the Proms en was toen zo onder de indruk van haar stem dat hij tegen haar zei: Als je ooit een drummer nodig hebt, bel me dan”. Groot was Natalia’s verbazing toen hij ook ja zei als ze belde. Leuke mijnheer.

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.